Tilstandsrapport til sælgers garanti

​Ved salg af en bolig, har sælger ansvaret for boligens tilstand fra salgstidspunktet og ti år frem. For at undgå at man som sælger skal hæfte for skjulte fejl og mangler, kan man gøre nytte af huseftersynsordningen og dermed få udarbejdet en tilstandsrapport samt et tilhørende el-tjek

Ansvaret overtages i stedet af den bygningssagkyndige, der er forpligtet til at foretage en række fastlagte og meget grundige tjek af boligens tilstand. Er du bosat nær Støvring, Aars, Løgstør og Hadsund eller omegn, tilbyder vi hellere end gerne vores hjælp.

En tilstandsrapport skaber et godt indtryk

Tilstandsrapporten er med til at give et helhedsindtryk af ejendommen og bliver ofte brugt som salgsparameter i forbindelse med et køb eller salg af en bolig. Det er uanset om det er en ejerlejlighed, et hus, et sommerhus, andelsbolig, lejlighed eller andet. Derfor har det en afgørende betydning at netop tilstandsrapporten på dit hus er retvisende og skrevet i et forståeligt sprog. 

Tilstandsrapporten er med til at gøre den eventuelle køber tryg – og tryghed er udslagsgivende for en handel.

Din professionelle og erfarne rådgiver ved salg og køb

Som byggesagkyndig har vi stor erfaring ved både køb og salg af bolig. I en salgssituation kigger vi din bolig igennem og giver dig mulighed for at udbedre huset, før tilstandsrapporten og energimærkning laves. Indehaver af Rask Boligrådgivning, Annette Rask Thomsen, er beskikket Bygningssagkyndig og uddannet i ejerskifteforsikring på Forsikringsakademiet. Baggrunden for firmaet bygger altså på en masse uddannelse og erfaring og er en af dine garantier for professionel vejledning.

Fornyelse af rapport

Vi tager kr. 1.000 for fornyelse af Tilstandsrapport efter 1 år fra 1. rapport

(Beløbet udgør forsikring og gebyr til staten)

Fornyelse af Tilstandsrapport grundet tilretninger i BBR fra kr. 1.500,- inkl. moms
Allonge i Tilstandsrapport grundet tilretninger i BBR kr. 600,- inkl. moms

​Kontakt os for at høre mere

I en købssituation er vi din garanti for, at du ikke bliver snydt i handlen ved at opdage, at boligens tilstand ikke er som forventet. Har du eventuelle spørgsmål som ”hvad koster en tilstandsrapport?”, ”hvor længe gælder en tilstandsrapport?”, priser, eller andet, så er du mere end velkommen til at ringe til os på 20 83 40 60, eller skrive en e-mail på at@raskboligraadgivning.dk. Så vil vi vende tilbage hurtigst muligt!

Lidt om os

Rask Boligrådgivning drives af Annette Rask. Mange års erfaring som bygningssagkyndig danner base for virksomheden, der drives under begreber som åbenhed og ærlighed.

Læs mere her

Kontakt os

​RASK BOLIGRÅDGIVNING ApS

Porsborgvej 91, 9530 Støvring

Telefon: 20 83 40 60

E-mail: at@raskboligraadgivning.dk

Få et gratis tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt