Køberrådgivning er din professionelle hjælp

Der er mange faldgruber, når man skal købe en bolig. Derfor er en køberrådgivning en stor hjælp ved overtagelsen af en bolig. Med en byggesagkyndig ved hånden vil du blive vejledt og rådgivet, således at du får en klar fornemmelse af hvad dine penge bliver investeret i.

Hos Rask Boligrådgivning er en køberrådgivning behæftet med professionel rådgivning om alt fra bygningsskader og energimæssige udfordringer til en gennemgang af de elektriske installationer. Vi er beliggende i Støvring og tilbyder boligrådgivning til kunder i bl.a. Aars, Hadsund, Løgstør og omegn.

Vær på den sikre side med en professionel køberrådgivning

En gennemgang og en eventuel tilstandsrapport, ledsages ligeledes med uddybende forklaringer på årsager til eventuelle skader og vurderinger af fremtidige problemer i relation til dette. Vi sørger for at rapporten er letlæselig og kan forstås af alle – vi er altså på din side og vil hjælpe dig. Vil man således være på den sikre side, inden købsaftalen underskrives og ejerskifteforsikringen tegnes, er det altså en særdeles god ide at hive fat i os og få en byggesagkyndig, så du hele vejen får den køberrådgivning du har behov for.

Et uvildigt og korrekt byggetjek betaler sig

En byggesagkyndig bidrager med sikkerhed og tryghed i livets måske største investering. Det er vigtigt at forstå at den byggesagkyndiges fagområde er at se på hele boligen. Ikke kun elektriciteten, tømmerarbejdet osv. Derfor er sikkerheden for et både uvildigt og korrekt byggetjek markant højere, når den faguddannede byggesagkyndige sættes på opgaven, netop som indehaveren af Rask Boligrådgivning, Annette Rask Thomsen, der er beskikket Bygningssagkyndig.​​

Hvad koster køberrådgivning?

”Jeg har i flere tilfælde oplevet, at huskøbere med byggeskader ikke har kunnet opnå dækning fra deres forsikringsselskab. Fælles for disse er, at de ikke havde en bygningssagkyndig med på sidelinjen, da de købte deres ejendom, og det fortryder de alle”, beretter Annette Rask.

Prisen for køberrådgivning er altså godt givet ud i sidste ende og kan ende med at spare dig for en masse penge, tid og bekymringer. Den endelige pris afhænger dog af opgavens omfang, og arbejdet bag.

Kontakt os for at få professionel køberrådgivning

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du sidder med eventuelle spørgsmål. Vi besvarer dem med glæde og sidder klar på telefon 20 83 40 60, eller e-mail på at@raskboligraadgivning.dk. Vi besvarer den hurtigst muligt – og vi glæder os til hjælpe dig!

Lidt om os

Rask Boligrådgivning drives af Annette Rask. Mange års erfaring som bygningssagkyndig danner base for virksomheden, der drives under begreber som åbenhed og ærlighed.

Læs mere her

Kontakt os

​RASK BOLIGRÅDGIVNING ApS

Porsborgvej 91, 9530 Støvring

Telefon: 20 83 40 60

E-mail: at@raskboligraadgivning.dk

Få et gratis tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt