Det særlige ved Rask Boligrådgivning​

Rask Boligrådgivning drives af Annette Rask. Mange års erfaring som byggesagkyndig danner base for virksomheden, der drives under begreber som åbenhed og ærlighed.

Og når man som sælger eller køber vælger Rask Boligrådgivning, kan man være sikker på professionalisme fra første hånd. Uvildigheden er en selvfølge, og Rask Boligrådgivning lægger en ære i, at kunden får en god oplevelse.

Annette Rask lægger heller ikke skjul på, at hun som kvinde utvivlsomt besidder nogle andre værdier end hendes mange mandlige kolleger. Smilet og det gode humør er et synonym for Annette Rask, der også værdsætter kommunikationen med kunderne.

De obligatoriske undersøgelser af boligens tilstand suppleres nemlig altid med grundige forklaringer på muligheder, konsekvenser og løsninger.

– Mit primære sigte på kundens vegne er, at denne bliver så tryg og glad som mulig, påpeger Annette Rask, der i sit virke som byggesagkyndig har udført over 500 tilstandsrapporter og energimærker. Ligeledes er det blevet til mere end 200 el-eftersyn, men har i dag et fast samarbejde med en kompetent og kvalitetsbevidst el-installatør.​

  • Rask Boligrådgivning er iso9001/2008 Certificeret
  • Annette er Beskikket Bygningssagkyndig
  • Uddannet i ejerskifteforsikring på Forsikringsakademiet
  • Har lavet over 1000 tilstandsrapporter og energimærker

Kontakt os i dag for at høre mere om vores professionelle boligrådgivning

Få værdiforøgende råd og vejledning med en husgennemgang hos Rask Boligrådgivning. For at høre mere om vores ydelser, pris osv, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefon 20 83 40 60, ellers kan du sende os en mail til at@raskboligraadgivning.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Lidt om os

Rask Boligrådgivning drives af Annette Rask. Mange års erfaring som bygningssagkyndig danner base for virksomheden, der drives under begreber som åbenhed og ærlighed.

Læs mere her

Kontakt os

​RASK BOLIGRÅDGIVNING ApS

Porsborgvej 91, 9530 Støvring

Telefon: 20 83 40 60

E-mail: at@raskboligraadgivning.dk

Få et gratis tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt