Energimærke vurderet af professionel energikonsulent

Inden boligen kan sættes til salg, skal den tildeles et energimærke. Energimærket skal foreligge, inden boligen kan markedsføres i aviser og på boligportaler på internettet. Men hvad er et energimærke? Mærkningen er en vurdering af bygningens energimæssige tilstand og vurderes af en energikonsulent. Det er uanset om det er et sommerhus, andelsbolig, ejerlejlighed, eller hus.

Energimærkningen består af to dele. En del der henholdsvis udgør en vurdering af boligens driftsomkostninger, samt en del der giver et billede af de energimæssige forbedringer, der kan gennemføres på boligen. Vi hjælper kunder i Støvring, Aars, Løgstør, Hadsund og omegn.​

Vi tilbyder hjælp til meget andet også

Vi har stor erfaring med energimærker samt el-tjek og tilstandsrapporter, men vi kommer gerne lidt mere rundt. Vi kan eksempelvis hjælpe med:

  • ​Energiberegning (nye bygninger under projektering)
  • ​Varmetabsberegning/energiramme (ved tilbygning – overholdelse af BR-krav)
  • ​på større ejendomme
  • Tilsyn ved nybyggeri
  • ​Afleveringsforretning ved nybyggeri

Fælles for vores vurderinger er høj kvalitet, der udspringer af en professionel, servicemindet og grundig tilgang. Vi gør de tekniske rapporter letforståelige for dig, så processen kræver mindst mulig indsats fra din side og kan læses og forstås af alle.

Få besøg af vores energikonsulent

Når du bestiller et energimærke ved Rask Boligrådgivning, får du besøg af en energikonsulent. Energikonsulenten er professionel og omhyggelig og laver en opmåling af bygningen og undersøger isoleringstykkelser, vinduer og døre, varmeinstallationer mm.

Derefter beregnes bygningens energiforbrug og der gives forslag til forbedringer, som alt sammen er beskrevet i en officiel rapport - Energimærket.

Kontakt os for at høre mere om energimærke

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig i køb- eller salgsprocessen er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan være spørgsmål om priser eller ”hvad koster energimærke?”. Du kan ringe til os på 20 83 40 60 eller sende os en e-mail på at@raskboligraadgivning.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Lidt om os

Rask Boligrådgivning drives af Annette Rask. Mange års erfaring som bygningssagkyndig danner base for virksomheden, der drives under begreber som åbenhed og ærlighed.

Læs mere her

Kontakt os

​RASK BOLIGRÅDGIVNING ApS

Porsborgvej 91, 9530 Støvring

Telefon: 20 83 40 60

E-mail: at@raskboligraadgivning.dk

Få et gratis tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt