Pakkeløsning – 3 rapporter 1 besøg

Alt-i-en-pakken er din vej mod et unikt produkt, hvor prisen er fordelagtig. Du får både el-tjek, energimærke og tilstandsrapport i én samlet pakke, så du er sikret, at alle de essentielle rapporter foretages. Prisen er fordelagtig fordi du får en samlet rabat ved at bestille alt-i-en-pakken og alt efter hvor stor en ejendom du har, vil rabatten være mærkbar. Har du f.eks. et hus på 100-199 m2 vil en samlet rapportpakke løbe op i 11.828,- DKK (12.828,- DKK med tilkøb af husgennemgang).


Hvis du som kunde vælger at købe rapporterne enkeltvis, er det værd at have in mente, at den potentielle rabat går tabt, når du foretager din bestilling. I tillæg til dette eksekveres de tre rapporter på bare ét besøg, hvorfor pris- og udførelseseffektiviteten i særdeleshed ligger os for øje. Du kan dermed vælge at få alt overstået på én gang og dermed hurtigere være i stand til, at sætte din bolig ud på markedet.

De forskellige rapporters omfang

Vi tilbyder, som nævnt, at udføre de forskellige rapporter enkeltvis. Hvad enten det er tilstandsrapporten, energimærket eller el-tjekket, du mangler. Tilstandsrapporten er sælgerens garanti og giver køber en oversigt over, hvordan boligens helbred er. 

En byggesagkyndig vil notere eventuelle fejl og skader, som belyser i hvilket omfang det er nødvendigt at gribe ind. Hvis der er tale om en RØD HUS er det en kritisk og alarmerende skade, medens GRÅ HUS er en mindre alvorlig skade. 

Energimærket bliver tildelt fra en af vores energikonsulenter og er en universel detalje, der skal være på plads inden et hus kan sættes til salg på markedet. Det er kort fortalt en præcis og nøgtern vurdering af, hvor energieffektivt boligen er. El-eftersynet gennemgår om installationerne er lovlige, sikre og funktionsdygtige. Her vil der foretages stikprøver, som vil vurdere kvaliteten.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores professionelle boligrådgivning

Få værdiforøgende råd og vejledning med en husgennemgang hos Rask Boligrådgivning. For at høre mere om vores ydelser, pris osv, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefon 20 83 40 60, ellers kan du sende os en mail til at@raskboligraadgivning.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Lidt om os

Rask Boligrådgivning drives af Annette Rask. Mange års erfaring som bygningssagkyndig danner base for virksomheden, der drives under begreber som åbenhed og ærlighed.

Læs mere her

Kontakt os

​RASK BOLIGRÅDGIVNING ApS

Porsborgvej 91, 9530 Støvring

Telefon: 20 83 40 60

E-mail: at@raskboligraadgivning.dk

Få et gratis tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt