El-eftersyn med professionel indsigt og erfaring

Hos Rask Boligrådgivning tilbyder vi el-eftersyn (også kaldet el-tjek) af højeste kvalitet. En el-installationsrapport er en rapport, der indeholder resultater af gennemgangen af bygningens el-installationer. Rapporten oplyser, i hvilket omfang installationerne er funktionsdygtige og lovlige og er altid en god idé at få lavet. Vi holder til i Støvring nær Aalborg, men dækker også Aars, Hadsund, Løgstør og omegn.

Få et el-eftersyn og vær på den sikre side

Et el-eftersyn udgør sammen med tilstandsrapporten grundlaget for at kunne tilbyde en ejerskifteforsikring ved salg eller køb af bolig. El-eftersynet har været et krav siden 2012, hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring og det foretages af en el-installatør. 

Han gennemgår boligen rum for rum og det foretages med professionel omhu, samt indsigt og erfaring. Gennemgangen er visuel, men sker med stikprøver af blandt andet lampeudtag, stikkontakter og spots samt en kontrol af fejlstrømsrelæ og el-tavle. Et el-eftersyn kan spare dig for både bekymringer og store udgifter.

Fast samarbejde med kompetent og kvalitetsbevidst el-installatør

Rask Boligrådgivning har fast samarbejde med en el-installatør, som sikrer dig høj kvalitet og service i forbindelse med el-eftersyn. Hvis el-eftersynet bliver udarbejdet i forbindelse med tilstandsrapport eller energimærkning, arrangeres det på samme tid, så du kan nøjes med ét besøg - vi kalder det alt-i-én-pakken, og det er den nemmeste og hurtigste service for dig. Som en ekstra service får du råd og vejledning af el-installatøren til udbedring af evt. fejl fundet i forbindelse med el-tjekket.

Få svar på dine spørgsmål​

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har mange års erfaring og kan helt sikkert hjælpe dig 

Vi sidder klar på telefon 20 83 40 60

Kontakt os i dag for at høre mere!

For at høre mere om et el-eftersyn, priser, eller hvad vi ellers kan tilbyde, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefon 20 83 40 60, eller du kan sende os en e-mail på at@raskboligraadgivning.dk. Vi besvarer den hurtigst muligt – vi glæder os til hjælpe dig!

Lidt om os

Rask Boligrådgivning drives af Annette Rask. Mange års erfaring som bygningssagkyndig danner base for virksomheden, der drives under begreber som åbenhed og ærlighed.

Læs mere her

Kontakt os

​RASK BOLIGRÅDGIVNING ApS

Porsborgvej 91, 9530 Støvring

Telefon: 20 83 40 60

E-mail: at@raskboligraadgivning.dk

Få et gratis tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt