Bygningskonsulent med mange års erfaring

Hvis du står foran køb eller salg af en bolig, er det altid en god idé at tilknytte en byggesagkyndig eller en bygningskonsulent. Hos Rask Boligrådgivning har vi mange års erfaring i både købs- og salgssituationer som byggesagkyndig og bygningskonsulent og hjælper dig gerne, hvis du eksempelvis står over for et boligsalg eller -køb. Vi tilbyder boligrådgivning, tilsyn, udarbejdelse af tilstandsrapport, energimærke, el-eftersyn m.m. til kunder i Støvring, Aars, Løgstør, Hadsund og omegn.

Få tryghed i processen med en byggesagkyndig

Med afsæt i en grundig og kvalitetsbevidst tilgang foretager vi en gennemgang af boligens tilstand. Skal du sælge din bolig, betyder det, at du overlader ansvaret for boligens tilstand til os. Samtidig kan udarbejdelsen af en retvisende tilstandsrapport gøre den eventuelle køber mere tryg omkring sin kommende investering.

Skal du derimod købe en bolig, er det selvsagt vigtigt, at du er tryg og sikker omkring investeringen. Det hjælper vi dig til at blive, ved hjælp af vores køberrådgivning. Bygningsskader, energimæssige udfordringer og gennemgang af de elektriske installationer er alt sammen dele af vores gennemgang og boligrådgivning, der gør købsprocessen langt mere overskuelig og tryg for dig.

Kontakt os allerede i dag

Det er vores primære sigte at tilbyde åben, ærlig og grundig rådgivning for dig som din byggesagkyndige. Vi ønsker med andre ord at skabe trygge og glade rammer for din købs- eller salgsproces. Har du eventuelle spørgsmål, som eksempelvis ”hvad koster en byggesagkyndig?” eller omkring priser, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar op på telefon 20 83 40 60 eller e-mail på at@raskboligraadgivning.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Lidt om os

Rask Boligrådgivning drives af Annette Rask. Mange års erfaring som bygningssagkyndig danner base for virksomheden, der drives under begreber som åbenhed og ærlighed.

Læs mere her

Kontakt os

​RASK BOLIGRÅDGIVNING ApS

Porsborgvej 91, 9530 Støvring

Telefon: 20 83 40 60

E-mail: at@raskboligraadgivning.dk

Få et gratis tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt