Husgennemgang

– Din mulighed for at udbedre skader inden de noteres i en tilstandsrapport

For at være på den sikre side og skabe muligheden for at udbedre skader inden de skrives ind i tilstandsrapporten, anbefaler vi hos Rask Boligrådgivning, at du bestiller en uafhængig husgennemgang hos os. En husgennemgang kontrollerer boligens tilstand på udførlig vis, hvorefter eventuelle K1, K2 og K3’ere gennemgås.


Vores rådgivning vil munde ud i at skabe grobund for en udbedring af disse fejl og skader og efter endt udbedringsperiode, vil boligen atter blive undersøgt. Den tidsperiode fra første til andet besøg, hvor diverse udbedringer har fundet sted, kan resultere i en væsentlig bedre tilstandsrapport. Tilstandsrapporten er sælgerens garanti og en oversigt over boligens helbred.

En fordelagtig løsning for både køber og sælger

Upåagtet om du skal sælge eller købe en bolig, vil en husgennemgang fra os være givtig. Som sælger har du større mulighed for at sælge din bolig, hvis køberen kender til eventuelle udgiftsposter. Det vil på den anden side være mindre attraktivt for køber, hvis tilstandsrapporten ved en given bolig ikke er udarbejdet, hvorfor de måske vælger at lede efter andre boliger. Som køber bliver den uvildige rådgivning og gennemgang af en bolig en ekstra sikkerhed, hvor de potentielle købere får et mere helhedsorienteret kvalitetsoverblik. Det sker i kraft af at en byggesagkyndig har ekspertise i alle områderne, hvor en tømrer eller murer har en mere fokuseret og viden inden for deres respektive ressortområder.

​Bestil din husgennemgang i dag

På vores hjemmeside har du mulighed for en online bestilling. Det eneste du skal huske, er at sætte kryds ved bestilling af husgennemgang. Så snart du har booket en aftale, vil vi ringe dig op og sørge for resten.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores professionelle boligrådgivning

Få værdiforøgende råd og vejledning med en husgennemgang hos Rask Boligrådgivning. For at høre mere om vores ydelser, pris osv, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefon 20 83 40 60, ellers kan du sende os en mail til at@raskboligraadgivning.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Lidt om os

Rask Boligrådgivning drives af Annette Rask. Mange års erfaring som bygningssagkyndig danner base for virksomheden, der drives under begreber som åbenhed og ærlighed.

Læs mere her

Kontakt os

​RASK BOLIGRÅDGIVNING ApS

Porsborgvej 91, 9530 Støvring

Telefon: 20 83 40 60

E-mail: at@raskboligraadgivning.dk

Få et gratis tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt