Tilsyn på dit byggeri

Står du over for at skulle bygge dit drømmehus, kan du med fordel tilknytte en bygningssagkyndig, hvilket sikrer, at du kommer trygt og sikkert gennem byggeprocessen uden alle bekymringerne.

Det er en god idé at sikre, at der bliver foretaget kvalificeret tilsyn med de mest kritiske bygningsdele og de bygningsdele som senere bliver utilgængelige eller lukket.

Tilsyn i byggeperioden sikrer dig, at den lovede udførsel bliver kontrolleret, og at entreprenøren bliver gjort opmærksom ved afvigelser, således at evt. fejl bliver rettet i tide.

Ved hvert byggetilsyn bliver byggeriet grundigt gennemgået og håndværkere, entreprenører og dig, som bygherre, bliver informeret om forholdene på byggepladsen.

Såfremt der ved tilsynet konstateres kritiske fejl og mangler, bliver der udarbejdet et tilsynsnotat, som fremsendes direkte til entreprenøren med kopi til dig.

Når du modtager et tilsynsnotat vedr. en fejl eller mangel ved byggeriet, behøver du ikke foretage dig noget, da jeg tager al dialog med entreprenøren for af få dette afklaret.

Husk også at kontakte os, du skal have boligrådgivning eller køberrådgivning.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores professionelle boligrådgivning

Få værdiforøgende råd og vejledning med en husgennemgang hos Rask Boligrådgivning. For at høre mere om vores ydelser, pris osv, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefon 20 83 40 60, ellers kan du sende os en mail til at@raskboligraadgivning.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Lidt om os

Rask Boligrådgivning drives af Annette Rask. Mange års erfaring som bygningssagkyndig danner base for virksomheden, der drives under begreber som åbenhed og ærlighed.

Læs mere her

Kontakt os

​RASK BOLIGRÅDGIVNING ApS

Porsborgvej 91, 9530 Støvring

Telefon: 20 83 40 60

E-mail: at@raskboligraadgivning.dk

Få et gratis tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt