Boligrådgivning i Aalborg, Aars, Hadsund og Støvring

Tilsyn på dit byggeri

tilsynStår du over for at skulle bygge dit drømmehus kan du med fordel tilknytte en bygningssagkyndig, hvilket sikrer, at du kommer trygt og sikkert gennem byggeprocessen uden alle bekymringerne.

Det er en god ide at sikre, at der bliver foretaget kvalificeret tilsyn med de mest kritiske bygningsdele og de bygningsdele som senere bliver utilgængelige eller lukket.

Tilsyn i byggeperioden sikrer dig, at den lovede udførsel bliver kontrolleret og at entreprenøren bliver gjort opmærksom ved afvigelser, således at evt. fejl bliver rettet i tide.

Ved hvert byggetilsyn bliver byggeriet grundigt gennemgået og håndværkere, entreprenører og dig, som bygherre, bliver informeret om forholdene på byggepladsen.

Såfremt der ved tilsynet konstateres kritiske fejl og mangler, bliver der udarbejdet et tilsynsnotat, som fremsendes direkte til entreprenøren med kopi til dig.

Når du modtager et tilsynsnotat vedr. en fejl eller mangel ved byggeriet behøver du ikke foretage dig noget, da jeg tager al dialog med entreprenøren for af få dette afklaret.

 

Husk også at kontakte os, du skal have boligrådgivning eller køberrådgivning.

Bestil en rapport her:

Praktisk information om bestilling af en rapport klik her.
Vejledende pris inkl. moms: kr.