Boligrådgivning i Aalborg, Aars, Hadsund og Støvring

El-tjek

Få et el-tjek og vær på den sikre side

Hos Rask Boligrådgivning tilbyder vi el-tjek af højeste kvalitet. El-tjek (også kaldet el-eftersyn) udgør sammen med tilstandsrapporten grundlaget for at kunne tilbyde en ejerskifteforsikring til køber. En el-installationsrapport er en rapport, der indeholder resultater af gennemgangen af bygningens el-installationer. Rapporten oplyser, i hvilket omfang installationerne er funktionsdygtige og lovlige.

 

El-tjek med professionel omhu, indsigt og erfaring

El-eftersynet foretages af en el-installatørvirksomhed, som gennemgår boligen rum for rum og foretages med professionel omhu samt indsigt og erfaring. Gennemgangen er visuel, men sker med stikprøver af blandt andet lampeudtag, stikkontakter og spots samt en kontrol af fejlstrømsrelæ og el-tavle.

 

Fast samarbejde med kompetent og kvalitetsbevidst el-installatør

Rask Boligrådgivning har fast samarbejde med en el-installatør, som sikrer dig høj kvalitet og service i forbindelse med el-tjek. Udarbejdes el-tjekket i forbindelse med tilstandsrapport eller energimærke arrangeres det på samme tid så du kan nøjes med ét besøg - vi kalder det Alt-i-en-pakken.

 

Boligrådgivning og el-tjek i Aalborg, Aars og resten af Nordjylland – kontakt os i dag!

Som en ekstra service får du råd og vejledning af el-installatøren til udbedring af evt. fejl fundet i forbindelse med el-tjek. Vi holder til i Støvring, men dækker hele Nordjylland, bl.a. Aalborg, Aars og Hadsund. Ring på 20 83 40 60 eller kontakt os på mail og hør mere om hvad vi kan hjælpe dig med. 

Bestil en rapport her:

Praktisk information om bestilling af en rapport klik her.
Vejledende pris inkl. moms: kr.