Boligrådgivning i Aalborg, Aars, Hadsund og Støvring

Alt i en pakken

Pakkeløsning – 3 rapporter 1 besøg

Alt-i-en-pakken er din vej mod et unikt produkt, hvor prisen er fordelagtig. Du får både el-tjek, energimærke og tilstandsrapport i én samlet pakke, så du er sikret, at alle de essentielle rapporter foretages. Prisen er fordelagtig fordi du får en samlet rabat ved at bestille alt-i-en-pakken og alt efter hvor stor en ejendom du har, vil rabatten være mærkbar. Har du f.eks. et hus på 100-199 m2 vil en samlet rapportpakke løbe op i 10900,- DKK (11900,- DKK med tilkøb af husgennemgang).
Hvis du som kunde vælger at købe rapporterne enkeltvis, vil det koste 12100,- DKK, hvorfor prisforskellen og den potentielle rabat er værd at have in mente, når du foretager din bestilling. I tillæg til dette eksekveres de tre rapporter på bare ét besøg, hvorfor pris- og udførelseseffektiviteten i særdeleshed ligger os for øje. Du kan dermed vælge at få alt overstået på én gang og dermed hurtigere være i stand til, at sætte din bolig ud på markedet.   

  

De forskellige rapporters omfang

Vi tilbyder, som nævnt, at udføre de forskellige rapporter enkeltvis. Hvad enten det er tilstandsrapporten, energimærket eller el-tjekket, du mangler. Tilstandsrapporten er sælgerens garanti og giver køber en oversigt over, hvordan boligens helbred er. En byggesagkyndig vil notere eventuelle fejl og skader, som belyser i hvilket omfang det er nødvendigt at gribe ind. Hvis der er tale om en K3’er er det en kritisk og alarmerende skade, medens K0 er kosmetiske skader. Energimærket bliver tildelt fra en af vores energikonsulenter og er en universel detalje, der skal være på plads inden et hus kan sættes til salg på markedet. Det er kort fortalt en præcis og nøgtern vurdering af, hvor energieffektivt boligen er. El-eftersynet gennemgår om installationerne er lovlige, sikre og funktionsdygtige. Her vil der foretages stikprøver, som vil vurdere kvaliteten.  

 

Brug vores prisberegner

Ønsker du et større overblik over, hvad de enkelte ydelser vil koste, kan du anvende vores prisberegner på hjemmesiden. Prisen afhænger naturligvis af, hvor mange rapporter man vil have foretaget, samt hvor stor ens bolig er. Uanset valg af løsning, er der mulighed for tilkøb af en uvildig husgennemgang til en god pris. Vi er meget transparente og du er derfor som kunde aldrig udsat for uforudsete omkostninger.

Bestil en rapport her:

Praktisk information om bestilling af en rapport klik her.
Vejledende pris inkl. moms: kr.