Boligrådgivning i Aalborg, Aars, Hadsund og Støvring

Byggesagkyndig

Din byggesagkyndige i Aalborg, Aars og resten af Nordjylland

Hvis du står foran køb eller salg af en bolig, er det altid en god idé at tilknytte en byggesagkyndig. Hos Rask boligrådgivning har vi mange års erfaring i både købs- og salgssituationer som byggesagkyndig. Vi tilbyder boligrådgivning, tilsyn, udarbejdelse af tilstandsrapport, energimærke, el-tjek/el-eftersyn mm.

 

Skal du købe eller sælge? Få tryghed i processen med en byggesagkyndig

Med afsæt i en grundig og kvalitetsbevidst tilgang foretager vi en gennemgang af boligens tilstand. Skal du sælge din bolig, betyder det, at du overlader ansvaret for boligens tilstand til os. Samtidig kan udarbejdelsen af en retvisende tilstandsrapport gøre køberen mere tryg omkring sin kommende investering. 

Skal du derimod købe en bolig, er det selvsagt vigtigt, at du er tryg og sikker omkring investeringen. Bygningsskader, energimæssige udfordringer og gennemgang af de elektriske installationer er alt sammen del af vores gennemgang og boligrådgivning, der gør købsprocessen langt mere overskuelig og tryg for dig.

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Det er vores primære sigte at tilbyde åben, ærlig og grundig rådgivning for dig som din byggesagkyndige. Vi ønsker med andre ord at skabe trygge og glade rammer for din købs- eller salgsproces. Vi har mange års erfaring som byggesagkyndig i Nordjylland, bl.a. Aalborg, Aars, Hadsund og Støvring. Ring til os i dag på telefon 20 83 40 60 eller kontakt os på mail.

Bestil en rapport her:

Praktisk information om bestilling af en rapport klik her.
Vejledende pris inkl. moms: kr.