Boligrådgivning i Aalborg, Aars, Hadsund og Støvring

Det særlige ved Rask Boligrådgivning

Profilny

Rask Boligrådgivning

Rask Boligrådgivning drives af Annette Rask. Mange års erfaring som bygningssagkyndig danner base for virksomheden, der drives under begreber som åbenhed og ærlighed.

Og når man som sælger eller køber vælger Rask Boligrådgivning, kan man være sikker på professionalisme fra første hånd. Uvildigheden er en selvfølge, og Rask Boligrådgivning ligger en ære i, at kunden får en god oplevelse.

Annette Rask ligger heller ikke skjul på, at hun som kvinde utvivlsomt besidder nogle andre værdier end hendes mange mandlige kolleger. Smilet og det gode humør er et synonym for Annette Rask, der også værdsætter kommunikationen med kunderne.

De obligatoriske undersøgelser af boligens tilstand suppleres nemlig altid med grundige forklaringer på muligheder, konsekvenser og løsninger.

– Mit primære sigte på kundens vegne er, at denne bliver så tryg og glad som mulig, påpeger Annette Rask, der i sit virke som bygningssagkyndig har udført over 500 tilstandsrapporter og energimærker. Ligeledes er det blevet til mere end 200 el-eftersyn.

 

Certificering Rask Boligrådgivning

  • Rask Boligrådgivning er iso9001/2008 Certificeret
  • Annette er Beskikket Bygningssagkyndig
  • Uddannet i ejerskifteforsikring på Forsikringsakademiet
  • Har lavet over 500 tilstandsrapporter og energimærker

Kontakt Annette her