Boligrådgivning i Aalborg, Aars, Hadsund og Støvring

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport i Aalborg & Aars

 

Tilstandsrapporten er sælgerens garanti

Som sælger af en bolig har man ansvaret for boligens tilstand fra salgstidspunktet og ti år frem. Ved at gøre nytte af huseftersynsordningen og ved dermed at få udarbejdet en tilstandsrapport samt et tilhørende el-tjek undgår man som sælger at hæfte for skjulte fejl og mangler.

Ansvaret overtages i stedet af den bygningssagkyndige, der er forpligtet til at foretage en række fastlagte og meget grundige tjek af boligens tilstand.

 

En tilstandsrapport skaber et godt indtryk

Tilstandsrapporten er med til at give et helhedsindtryk af ejendommen og bliver ofte brugt som salgsparameter i forbindelse med en handel. Derfor har det afgørende betydning at netop tilstandsrapporten på dit hus er retvisende og skrevet i et forståeligt sprog. Stoler køberen på tilstandsrapporten gør det køber tryg – og tryghed er udslagsgivende for en handel.

 

Din professionelle og erfarne rådgiver ved salg og køb

Som byggesagkyndig hos Rask Boligrådgivning har vi stor erfaring ved både køb og salg af bolig. I en salgssituation kigger vi din bolig igennem og giver dig mulighed for at udbedre huset, før tilstandsrapporten laves. Kan evt. laves samtidig med energimærket. I en købssituation er vi garant for, at du ikke bliver snydt i handlen ved at opdage, at boligens tilstand ikke er som forventet.

 

Vi tilbyder boligrådgivning i hele Nordjylland, deriblandt Aalborg, Hadsund og Aars. Ring på 20 83 40 60 og hør nærmere.

Hos Rask Boligrådgivning har vi som bygningssagkyndig stor erfaring med både køb og salg af bolig.

 

 

Tilstandsrapport

Bestil en rapport her:

Praktisk information om bestilling af en rapport klik her.
Vejledende pris inkl. moms: kr.