Boligrådgivning i Aalborg, Aars, Hadsund og Støvring

Energimærke

Energimærke i Aalborg og Aars

En professionel vurdering af din boligs energimæssige tilstand

Inden boligen kan sættes til salg, skal der udføres et energimærke. Energimærket skal foreligge, inden boligen kan markedsføres i aviser og på boligportaler på internettet. Mærkningen er en vurdering af bygningens energimæssige tilstand.

Energimærkningen består af to dele, der henholdsvis udgør en vurdering af boligens driftsomkostninger samt giver et billede af de energimæssige forbedringer, der kan gennemføres på boligen.

 

Vi kan hjælpe dig med andet end Energimærket

Vi har stor erfaring med energimærker samt el-tjek og tilstandsrapporter, men vi hjælper vi dig også gerne med:

  • Energiberegning (nye bygninger under projektering)
  • Varmetabsberegning/energiramme (ved tilbygning – overholdelse af BR-krav)
  • Energimærke på store ejendomme
  • Tilsyn ved nybyggeri
  • Afleveringsforretning ved nybyggeri

Fælles for vores vurderinger er høj kvalitet, der udspringer af en professionel, servicemindet og grundig tilgang. Vi gør de tekniske rapporter letforståelige for dig, så processen kræver mindst mulig indsats fra din side.

 

Få besøg af vores energikonsulent

Når du bestiller et energimærke ved Rask Boligrådgivning, får du besøg af en energikonsulent. Energikonsulenten laver en opmåling af bygningen og undersøger isoleringstykkelser, vinduer og døre, varmeinstallationer mm.

Derefter beregnes bygningens energiforbrug og der gives forslag til forbedringer, som alt sammen er beskrevet i en officiel rapport - Energimærket.

 

Professionel energirådgivning i Aalborg, Aars og resten af Nordjylland

Ring til os på 20 83 40 60 eller kontakt os på mail og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig i salgsprocessen. Som din boligrådgiverbyggesagkyndig og køberrådgiver leverer vi også el-tjek og tilstandsrapport af højeste kvalitet i hele Nordjylland, bl.a. Aalborg, Aars og Hadsund. 

 

Energimærke tjek

Bestil en rapport her:

Praktisk information om bestilling af en rapport klik her.
Vejledende pris inkl. moms: kr.