Boligrådgivning i Aalborg, Aars, Hadsund og Støvring

Køberrådgivning

Køberrådgivning

 

Køberrådgivning i hele Nordjylland: Gode grunde til at vælge en bygningssagkyndig

Der er mange faldgrubber, når man skal købe en bolig. Derfor er den byggetekniske køberrådgivning i høj grad en vigtig parameter i det puslespil, der ofte møder køberen ved overtagelsen af en bolig.

En bygningssagkyndig bidrager med sikkerhed og tryghed i livets måske største investering. Hos Rask Boligrådgivning er en køberrådgivning behæftet med professionel rådgivning om alt fra bygningsskader og energimæssige udfordringer til en gennemgang af de elektriske installationer - et såkaldt el-tjek.

 

Vær på den sikre side med en professionel køberrådgivning

En gennemgang og en valgfri rapport, fx. en tilstandsrapport, ledsages ligeledes med uddybende forklaringer på årsager til eventuelle skader og vurderinger af fremtidige problemer i relation til dette. Vil man således være på den sikre side, inden købsaftalen underskrives og ejerskifteforsikringen tegnes, er det altså en særdeles god ide at bestille en bygningssagkyndig.

 

Et uvildigt og korrekt byggetjek betaler sig

Annette Rask hæfter sig i samme ombæring ved, at mange boligkøbere sætter deres lid til deres nærmeste bekendtskaber, når en potentiel bolig skal kvalitetsvurderes. Tømrere, murere, elektrikere og andre håndværkere er dygtige på deres respektive fagområder, men den byggesagkyndiges fagområde er jo netop at besigtige boliger. Derfor er sikkerheden for et både uvildigt og korrekt byggetjek markant højere, når den faguddannede bygningssagkyndige sættes på opgaven.

 

Unik køberrådgivning omkring ejerskifteforsikring

- Jeg har i flere tilfælde oplevet, at huskøbere med byggeskader ikke har kunnet opnå dækning fra deres forsikringsselskab. Fælles for disse er, at de ikke havde en bygningssagkyndig med på sidelinjen, da de købte deres ejendom, og det fortryder de alle, beretter Annette Rask.


Hun tilbyder som noget helt unikt også særlig rådgivning omkring de forholdsregler, man som køber bør tage, inden man sætter sin underskrift på købsaftalen eller ejerskifteforsikringen. Tilbydes i hele Nordjylland, herunder Aalborg, Hadsund og Aars.

Bestil en rapport her:

Praktisk information om bestilling af en rapport klik her.
Vejledende pris inkl. moms: kr.